Om Søgaards Bedemandsforretning

Søgaards Bedemandsforretning er en begravelsesforretning, der bygger på faglighed, etik og åbenhed i alle forløbets faser. Vores målsætning er, at der skal være gennemsigtighed i alt hvad vi gør – i ydelser såvel som i priser; og etik samt respekt er nøgleord.

Valmuer er vores logo, og det ligger der flere overvejelser bag.  Fra gammel tid har valmuen været symbolet på den evige søvn, døden. Det er også en blomst, hvis frø og saft kan lindre smerte. Efter 1. verdenskrig voksede der valmuer frem på området for et af de største slagmarker. Og i England mindes man alle de, der ofrede deres liv, under netop 1. verdenskrig, med Poppy-Day. Og vi har bestemt meget at takke de, der er gået foran for. Og endelig er valmuen en blomst, der lever på trods; i hårdt terræn og trods modstand – men altid smuk og stolt.

Jørn Larsen

Jørn er født i 1960 og bor med sin hustru i Kibæk. Jørn har to voksne børn.

Jørn har i 18 år været ansat hos Falck. Hos Falck har Jørn arbejdet med bil, brand og redning, dog har de sidste mange år været ambulance.

Senest har Jørn arbejdet på institution for unge adfærdsvanskelige.

Jørn møder den enkelte person og familie med en stor ro og rummelighed. Jørn er god til at se muligheder og detaljer.

Katri Søgaard

Katri startede Søgaards Bedemandsforretning i 2013. Katri er født i 1972, og bor i Grindsted med sin mand og søn.

Med mere end 15 års erfaring fra sundhedsvæsenet, som sygeplejerske, har hun været med til at gøre livets sidste timer til en god oplevelse, for såvel den døende som de pårørende.

Katri har i mere end 20 år arbejdet professionelt med mennesker, børn og voksne, også i sorg og krise, så hun ved, hvad man som pårørende gennemlever, og hun ønsker, at der støttes professionelt op omkring det enkelte menneskes reaktion, også børns.

Katri er vant til at samarbejde med forskellige mennersker, og er ægte interesseret i det enkelte menneske.

Maria Bjørsted

Maria er født i 1978 og bor med sin mand og to børn i Grindsted.

Maria har læst teologi og har arbejdet en del med socialt arbejde. Dette gør Maria til en rolig og meget omsorgsfuld person.

Maria varetager ofte undervisningen af skoleklasser, minikonfirmander og konfirmander omkring bedemandens opgaver. I sådan en undervisning er der mulighed for at se, røre og spørge. Der er spørgsmål til eleverne, som de skal svare på og det hele foregår i en rolig og hyggelig atmosfære.